ปี 2567

โครงการฝึกอบรม หลักสูตร “การพัฒนาศักยภาพบุคลากรด้านการจัดการน้ำเสีย”

Learn More
โครงการอบรมนานาชาติ หลักสูตร การจัดการขยะอย่างยั่งยืนตามหลักเศรษฐกิจหมุนเวียน

Sustainable Waste Management in a Circular Economy

ปี 2565

ระบบการจัดการทรัพยากรน้ำและประมาณการผลผลิตแบบแม่นยำสำหรับการปลูกอ้อย

Precision system of water resource management and yield estimation for sugarcane cultivation
Learn More
Big Data Analytics from a Wastewater Treatment Plant

Learn More
การประเมินผลกระทบจากภัยแล้งต่อความมั่นคงด้านการเกษตรในพื้นที่ลุ่มน้ำแม่จาง จังหวัดลำปาง

Drought impact assessment on agricultural security in Mae Chang watershed Lampang province
Learn More
โครงการเทิดพระเกียรติเพื่อศึกษาการพัฒนาชุมชนโครงการหลวงเพื่อเป็นชุมชนคาร์บอนต่ำและยั่งยืน

Royal initiative Project on the Study of Community Development towards Low carbon and Sustainable Community